Om studion

True Tattoo Tattoo StudioTrue Tattoo finns i Gustavsberg och i Aspudden.

Studion i Gustavsberg ligger i skärgårdskommunen Värmdö, ett stenkast från hamnen och Gustavsbergs VVS fabriker. Våra lokaler är belägna på Mariaplan, Villagatan 5, i gamla Konsums lokaler från 40-talet.

I Aspudden ligger studion sedan 17 år på Hägerstensvägen 145, i en lokal från 1920 som tidigare varit frikyrka. Men studion har funnits i Aspudden sedan 70-talet då den låg lite längre ner på gatan.

Linus och Karin har jobbat på flera olika studios de senaste åren och har tillsammans 25 års erfarenhet. Mia har jobbat i Aspudden sedan 1981 och kan skryta med över 30 år i branchen.

Drömmen har alltid varit att driva en egen studio och Linus och Karin bestämde sig för att göra det tillsammans och så kom True Tattoo i Gustavsberg till 2010. Vi vill skapa en studio med skön och avslappnad stämning, massa grymma tatueringar, konst, inspiration och förhoppningsvis en och annan gästtatuerare på besök.Vi hoppas att du ska tycka lika mycket om vår studio som vi gör och ta med dig dina idéer och önskemål hit så vi får göra fina bilder av dom :)

I år (2013) har vi slagits samman med Flashfighters i Aspudden och finns nu på två ställen och jobbar nu tillsammans med Mia i samma anda som tidigare. Studion i Gustavsberg har även under 2013 utökats med en lärling, Linda, som både håller koll på studion och lär sig tatueringshantverket av Linus. Hon är redan grym på att rita så håll utkik på hennes utveckling till grym tatuerare också!

Titta på våra jobb för att få inspiration och ta gärna med dig en bild eller två du gillar så hjälper vi dig att rita upp ett personligt motiv.Välkommen in till någon av våra studios om du har frågor eller bara vill träffa oss, vi är rätt snygga också:)
/Karin, Linus, Mia och Linda

Karta